Valkyria

Det här är filmen som ska rentvå Tyskland - en hel nation. Visa att alla strudelälskande blondisar i lederhosen inte var judehatande nazister med träningsvärk i högerarmen. Så som många historieböcker låtit påskina eller helt enkelt undvikit att nämna. Som om vi inte förstått det tidigare. Men trots allt ser världen ut som den gör.



Tom Cruise spelar huvudrollen i den fängslande thrillern Valkyria som handlar om en grupp tyska soldater under andra världskriget som riskerade allt för att förändra historien.

Under mitten av andra världskriget återvänder överste Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) till sitt hemland för att ansluta sig till den grupp militärer som konspirerar för att mörda Hitler och befria Tyskland från diktatorskap. I en tid där ingen går att lita på tvingas Stauffenberg leda operationen och spela ett dubbelspel för att sedan själv genomföra mordförsöket på Hitler.

Tycker filmen var bra faktiskt!


Här är officiella hemsidan

Kommentarer
Postat av: camilla

Ja jag har sett denna oxå och tyckte verkligen den var super :) Jag brukar annars inte gilla sådana här filmer men som sagt denna gillade jag.

Kram

2009-04-05 @ 18:58:55
URL: http://www.hallonpajen.wordpress.com
Postat av: Gråvarg

Var det filmen eller Tom Cruise som tilltalade mest, va!?

2009-04-07 @ 20:59:38
URL: http://metrobloggen.se/graywulf

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0