Bästa reklam EVER!!!

Och det är HUMOR så jag tackar i förväg nej till hur rasistisk jag är!Nu skall jag ut på krogen och svänga mina lurviga!

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja, jösses.. om man hade en dotter att skylla på!! ;o)

2009-11-13 @ 23:01:06
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Peter Olofsson

Hmmmm.....Blondii! Text och bild i din fantastiska blogg brukar ju höra samman på något sett, försöker nu hitta den "röda tråden" Lyckas inte riktigt, funderar på om du kanske tagit dig en rejäl stänkare innan du ska gå ut, men jag läser varenda ord du skriver så jag vet att du inte dricker...hmm..du får berätta i morgon, dvs idag när du vaknar...(ler)!

Nej, ska man skicka sina barn utomlands så blir det som i min 16-åriga dotter fall, när jag skickade henne till ett Italens nunnekloster på Konfirmationsresa!

Klockan ett på natten när tjejerna bott ett tag i detta Kloster så blev de bryskt väckta, dags för rassia, nunnorna beslag tog alkoläsk och cigratter hos konfirmanderna! Blev jag upprör som Pappa, visst blev jag det, men mest för att de var så djävligt klantiga och gömde grejjorna inne i klostret och dessutom i sina skåp, vilka amatörer, när jag var 15 och gömde sådant som inte mina föräldrar skulle hitta så blev det på lite mer avancerade ställen, undrar vad det är med ungdomen nu för tiden, är de t o m för lata för att gömma saker ordentligt? (ler)

Kan nu tala om att min dotter vill varken resa utomlands mer nu och inte heller vara i Kyrkan heller, Gud förlåter, men min dotters dom över Guds Döttrar är hård: -Vilka djävla elaka kärringar!

Komma och snoka i ens skåp på nätterna!

Hoppas i vilket fall som helst att din utekväll blev trevlig, ha en fin helg!

Kram ifrån peter!

2009-11-14 @ 11:24:07
URL: http://oumberligating.blogspot.com
Postat av: Blondiie was here=)

hahahah Peter, vilke jävla klockrent inlägg!!! Du borde fan ha det som dagens blogg!!!!!

Njut av helgen!

kram

2009-11-14 @ 21:42:27
URL: http://blondiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0