Min ordlista

"OKEJ":

Detta är ett ord jag använder för att få slut på ett gräl, när jag känner att jag har rätt och att det är hög tid för någon tex Andreas att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

"FEM MINUTER":

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

"INGENTING":

Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

"GÖR SOM DU VILL" (Med höjda ögonbryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att
jag blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen bli...

"OKEJ GÖR SOM DU VILL" (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar jag: "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Du kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och jag kommer prata med dig först om "fem minuter" när jag lugnat ner sig lite.

"DJUP SUCK":

Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att jag för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar mig själv varför jag kastar bort min dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som "den onödige".

"LÄTT SUCK":

Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att jag är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att jag ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

"DET ÄR OKEJ":

Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som jag använder. "Det är okej" betyder att jag har tänkt över grundligt på vilket sätt jag skall straffa dig för något du gjort mot mig. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

"TACK":

Om jag tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

"TACK SKALL DU HA":

Detta är något helt annat än "tack". Jag säger "tack skall du ha" när jag är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat mig på ett känslokallt sätt, och att jag känner mig trampad på. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom jag bara kommer att svara "ingenting".

KORSADE ARMAR:

Detta är en gest. Den betyder att jag väntar på att du ska säga nåt annat jättedumt.
Fråga inte vad som är fel, då får du svaret "ingenting" följt av en djup suck.

HIMLAR MED ÖGONEN:

Detta är också en gest. Även denna betyder att jag tycker att du är en idiot. Den följs antagligen av ordet "jaså?". Om du säger att du kan förklara kommer jag att säga "ja, snälla" eller "fortsätt" tillsammans med höjda ögonbryn.
När jag säger OK vet du att du har förlorat. Försök igen efter 5 minuter och du kanske får en kort suck. Om inte, ta dig till närmaste utgång. Det jag tänker är: Ring inte mig, jag ringer dig.

FOTSTAMPET:

Detta kan betyda en av två saker. Ingen av dem är goda nyheter för dig. Det kan betyda
A) varför har du inte kommenterat de här nya söta skorna (och eller pedikyr) som jag just skaffat, för att vara fin för DIG? I detta fall blir det ofta följt av höjda ögonbryn och ibland en hög suck.
Eller
B) jag säger till mig själv: Det känns som att jag alltid stått här. Du tar längre tid på dig att bli klar än min syster innan balen.

Det är mycket möjligt att jag överväger möjligheten att du är metrosexuell, vilket, som alla män vet, är ett dåligt tecken. När du äntligen är klar, eller färdig med vad det än är som får dig att inte fullständigt fokusera på henne, får du ett "tack så mycket".
Diskutera det inte, då kommer hon antagligen att himla med ögonen.


Kommentarer
Postat av: Peter Olofsson

Låter bra tycker jag! (ler)

Ha en trevlig helg!

Kram ifrån Peter!

PS: Har du fått besök av några nya stollar nu när du är länkad ifrån min blogg?

2010-02-12 @ 21:29:49
URL: http://oumberligating.blogspot.com
Postat av: andreas *Iceadde*

haha ! bra ordlista ska komma ihåg detta

2010-02-12 @ 23:59:30
Postat av: Andreas<3

Ja hopp då gäller det att mynta lite nya uttryck nu då. Kanske dock e bäst att ta på hockey munderingen innan man prövar ett nytt ord. Älskar dig me hjärtat....

2010-02-13 @ 08:20:18
URL: http://kryckans.webblog.se
Postat av: Ninja

Det där är nog omöjligt för män att förstå.....har du den på kylskåpsdörren?

2010-02-14 @ 11:31:37
URL: http://nordtellus.blogspot.com
Postat av: Gynning

Ha en fin alla hjärtans dag

2010-02-14 @ 13:28:20
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: ansepanse

hahaha - ingen dålig förklaringslista

ha det gott

2010-02-14 @ 17:26:04
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Gråvarg

Undra på att killar inte förstår sina flickvänner! Provat med att säga vad ni menar istället?

2010-02-20 @ 13:44:52
URL: http://metrobloggen.se/graywulf

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0