Kryddjärpar med Fetaost dressing



90 g mager köttfärs
salt peppar och chilipeppar
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
1 skiva vitt bröd
30 g fetaost
3 msk matlagningsyoghurt
färsk bladspenat
1 feferoni

Krydda färsen med salt, peppar och pressad vitlök.
Forma två järpar och stek i fettet.
Dela brödet i två trekanter.
Låt bröd och spenat bli varma i pannan mot slutet av stektiden.
Mosa fetaosten med matlagningsyoghurten till en dressing.
Placera spenat och järpar på bröden och servera med dressing och feferoni.
En läcker grönsallad med apelsin passar fint till denna rätt.

För den som viktväktar är denna goda rätt 7.5 points

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0