Sveriges godaste kasslergratäng



4 port

360 g kassler
1 purjolök
1 liten röd paprika
1 banan
4 ananasringar
1 dl mandarinklyftor
1 dl lättmjölk
2 dl fraiche (8 %)
1 msk curry
1 dl riven ost, max 17 %

Kasslern kann antingen skivas eller skäras i små bitar.
Skär paprika och ananas i små bitar.
Skiva purjolök och banan. Varva i form.
Fördela mandarinklyftorna över alltsammans.

Blanda lättmjölk, fraiche och curry och häll över. Strö över ost.
Gratinera i 200 grader 20-25 min.


Servera med kokt ris, salta jordnötter och en sallad, gärna med apelsin i. Glöm ej att lägga till points för tillbehören.

6,5 points för oss viktväktare!
Glöm inte lägga till points för ris =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0