Lövbiff med bakad potatis



1 portion

1 st/125g lövbiff
Gul lök
Äpple
1 bakad potatis
1 dl keso
favoritkrydda
färsk spenat
rucolasallad
vikål
morötter
rödlök
soltorkade tomater
1/2 dl majs
1 msk solrosfrön
2 tsk balsamvinäger
salt och peppar
Ketchup

Rulla lövbiffen runt gul lök och äpple i klyftor. Jag delar lövbiffen och gör två lite mindre istället.
Jag gillar inte keso utan byter ut det till vitlökssmör.
Gör en sallad av färsk spenat, rucolasallad, vitkål, morötter, rödlök, soltorkade tomater, 1/2 dl majs
och 1 msk solrosfrön. Smaka av med balsamvinägern.

7,5 points för viktväktare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0