Gratinerad fläskfilé med curry
Åt detta för några dagar sen och det var JÄTTEgott!!!
Till 4 portioner:
500 g fläskfilé
salt, peppar
1 tsk curry
1 grön paprika
1 röd paprika
2 bananer
2 dl grädde (tyckte det var för lite så dubbla gärna)
riven ost
Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor.
Smält matfett i en stekpanna och bryn skivorna vackert bruna på båda sidor. Salta och peppra. Strö över curryn.
Skär paprikan i små tärningar och skiva bananerna. Lägg ner det i stekpannan och häll över grädden. Låt sjuda några minuter.
Häll upp alltsammans på ett fat med kant och strö över osten.
Sätt in fatet i ugnen på 250 grader och gratinera tills rätten fått färg.
Servera med ris,mango chutney och blandad sallad
Till 4 portioner:
500 g fläskfilé
salt, peppar
1 tsk curry
1 grön paprika
1 röd paprika
2 bananer
2 dl grädde (tyckte det var för lite så dubbla gärna)
riven ost
Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor.
Smält matfett i en stekpanna och bryn skivorna vackert bruna på båda sidor. Salta och peppra. Strö över curryn.
Skär paprikan i små tärningar och skiva bananerna. Lägg ner det i stekpannan och häll över grädden. Låt sjuda några minuter.
Häll upp alltsammans på ett fat med kant och strö över osten.
Sätt in fatet i ugnen på 250 grader och gratinera tills rätten fått färg.
Servera med ris,mango chutney och blandad sallad
Kommentarer
Postat av: Linda
Åh, det där såg riktigt gott ut! Kommer du hem till mig och lagar det??? :)
Kramar i massor
Postat av: Maria
Precis!
Åh mums, det lät verkligen got, det receptet ska jag sno =P
Postat av: Anna
Det ser och låter gott ut=)
Trackback