7 spel jag saknar i julhandeln!

Jag vill inte ha samma tråkiga spel varje år!!
Här är spel jag kan tänka mig!!!

Trött på att spela trollkarl i Tomas Di Leva-land? Har du svårt att identifiera dig med slemhögar i rymden eller underjordiska monster? Här är sju spelidéer i välbekanta svenska miljöer. Kanske får vi se dem i nästa års julhandel...?


Need for Raggare

Miljö: En byhåla i Dalarna
Kategori: Raggarbilssimulator
Du får välja om du vill vara Kenneth eller Conny. Sen ska du bygga om en Volvo 240 till ett klassiskt raggaråk för att ge järnet runt byhålans korvmoj. Flest varv på en timme vinner. Tjej i baksätet ger extraliv. Plyschtärningar och doftgranar är power-ups.


Flightsim Charter

Miljö: Charterplan på väg till Mallorca
Kategori: Turistsimulator
Att vara pilot är en baggis. Här är du istället charterturist på väg till Magaluf. Under resan ska du göra tre toalettbesök samt förtära två måltider med trasiga plastbestick. Ditt benutrymme är 28 centimeter. Väljer du högsta svårighetsgraden får du luftgropar över Hamburg samt fulla skåningar som stolsgrannar.


Unreal Bingolotto

Miljö: Bingolottostudion
Kategori: Action/rollspel
Du heter Ragnar Larsson och har kommit till studion för att spela på Superchanshjulet. Men plötsligt dyker Loket upp i hundratals klonade kopior. Alla är beväpnade och vill stoppa föryngringen av Bingolotto. Du och Lasse Kronér måste få ihop fem Loket i en rad för att vinna tillbaka initiativet.


Systembolaget Shock 2000

Miljö: Systembolagsbutik
Kategori: Rollspel
Inledningsvis väljer du karaktär. Tonåringen är finnig och expert på vuxenförklädnader. Fyllgubben skräms bra men kan bli stoppad av vakten. Finsmakaren har näsa för viner men är klen i strider. Målet är att först lämna butiken med alla drycker för millenniefesten.


Age of Göran Persson

Kategori: Realtidsstrategi
Miljö: Maktens korridorer
Du startar som en liten kommunpamp i Katrineholm. När du byggt ett bibliotek och ett Folkets hus avancerar du till riksdagen. (Förutsatt att du har samlat tillräckligt med mat). I riksdagen ska du besegra övriga organisationer i nedskärningar. Välj att dra ned på försvar, kultur, forskning eller utbildning.


Quake Shopping

Kategori: Action
Miljö: Varuhus, gärna porslinsavdelning
Du spelar en vanlig kund som tröttnar på den hysteriska trängseln. Du tar fram en jättebössa och sen är det bara att rensa. Problemet är att alla andra shoppare kommit på samma idé. Tomten är boss på sista banan.


Ultima Robinson

Kategori: Rollspel
Miljö: Öde ö
Först väljer du egenskaper bland följande karaktärsdrag: kvinnlighet, manlighet, svekfullhet och slöhet. (OBS! Du kan välja hög kvinnlighet även om du spelar man och tvärtom). Sedan gäller det att överleva. Bland grenarna finns spindelslakt, skitsnack och matsmuggling. Överallt står kameramän som spärrar din framfart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0