Förrätt Västerbottensfylld smördeg
Lägger tre separata inlägg här i rak. Varje inlägg har denna text =)
Detta recept fick jag av Cat och det blev sen succe=)
Busenkelt, vackert och grymt gott är västerbottensfylld smördeg!
Köp billiga eldorados färdiga plattor ca 1x1 dm och riv västerbottenost!
Fyll med ca ½ dl västerbottenost på varje platta och vik ihop till en trekant!
Nyp ihop kanterna och pressa med en gaffel snygga avslut på paketen.
Pensla med ägg och vips in i ugnen, busenkelt!
ca 10 min i 250 grader, du ser när det är färg och den sväller väldigt mycket.
Servera med lite ruccola, körsbärstomater och olivolja, alltid en hit när man bjuder på den!
Här kommer kort från igår med gul vs blå assiette=)
Man kan även servera med frukter till som är minst lika gott och lite mer spännande kanske, kiwi, päron och vindruvor!
Fritt fram att ta vad man har alltså!
Västerbottenost är tamejtusan den godaste ost som finns....
Damn Girl! You can cook! Du kan dekorera så det ser riktigt smaskigt ut också!
Jag var inte långt ifrån att börja tugga på skärmen här :-)
Ser riktigt smaskigt ut - behöver du nån som provsmakar så hör av dig :-)
Kramis
Åååhh vad smarrigt det ser ut!! Måste jag prova någon gång!
Det där ser både gott och proffsigt ut! =)
mumS