Lövbiff med rosépeppar

Här är den utlovade presentationen på dagens middag som jag frågade om i inlägget före.
Vad blev resultatet av detta?



Jo en middag på 20 minuter till hela familjen som duger lika bra på fest, dvs detta:




Normalt i den här familjen så får man laga mer än till 4 personer, men här var det nästan dubbelt så mycket kvar så det räcker gott och väl till 6-8 personer!!!!!

400 g lövbiff
1 gul lök
250 g svamp jag tog champinjoner
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl vatten
200 g färskost av philadelphiatyp med gräslössmak
1 msk dijonsenap
2 msk hackad gräslök
1 tsk rosépéppar

Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och strimla svampen.

Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över i en gryta

Häll över vatten, ost, och senap och koka upp. Koka någon minut.

Lägg massa ruccolasallad på ett stort fat. Häll på 500 g kokt bandspagetti. Häll på lövbiffblandningen.

Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar.

Servera med en baguette.

Smaklig måltid!!!!

Kommentarer
Postat av: cicci

både ser & låter kalas gott!

2010-10-07 @ 21:44:46
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: Ninni

Mums va gott och uppläggningen ser jättefin ut..ha en goo helg, kram

2010-10-09 @ 11:02:41
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: bjorne

Hade gärna varit med på kalaset,riktigt gott kan jag tro,ha en bra vecka.

2010-10-10 @ 19:36:45
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Daniel

Nämen så du kan!! Gött!!! Skulle aldrig få ihop det där!

2010-10-11 @ 22:11:15
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0