Lövbiff med rosépeppar
Här är den utlovade presentationen på dagens middag som jag frågade om i inlägget före.
Vad blev resultatet av detta?

Jo en middag på 20 minuter till hela familjen som duger lika bra på fest, dvs detta:


Normalt i den här familjen så får man laga mer än till 4 personer, men här var det nästan dubbelt så mycket kvar så det räcker gott och väl till 6-8 personer!!!!!
400 g lövbiff
1 gul lök
250 g svamp jag tog champinjoner
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl vatten
200 g färskost av philadelphiatyp med gräslössmak
1 msk dijonsenap
2 msk hackad gräslök
1 tsk rosépéppar
Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och strimla svampen.
Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över i en gryta
Häll över vatten, ost, och senap och koka upp. Koka någon minut.
Lägg massa ruccolasallad på ett stort fat. Häll på 500 g kokt bandspagetti. Häll på lövbiffblandningen.
Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar.
Servera med en baguette.
Smaklig måltid!!!!
Vad blev resultatet av detta?

Jo en middag på 20 minuter till hela familjen som duger lika bra på fest, dvs detta:


Normalt i den här familjen så får man laga mer än till 4 personer, men här var det nästan dubbelt så mycket kvar så det räcker gott och väl till 6-8 personer!!!!!
400 g lövbiff
1 gul lök
250 g svamp jag tog champinjoner
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl vatten
200 g färskost av philadelphiatyp med gräslössmak
1 msk dijonsenap
2 msk hackad gräslök
1 tsk rosépéppar
Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och strimla svampen.
Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över i en gryta
Häll över vatten, ost, och senap och koka upp. Koka någon minut.
Lägg massa ruccolasallad på ett stort fat. Häll på 500 g kokt bandspagetti. Häll på lövbiffblandningen.
Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar.
Servera med en baguette.
Smaklig måltid!!!!
Kommentarer
Postat av: cicci
både ser & låter kalas gott!
Postat av: Ninni
Mums va gott och uppläggningen ser jättefin ut..ha en goo helg, kram
Postat av: bjorne
Hade gärna varit med på kalaset,riktigt gott kan jag tro,ha en bra vecka.
Postat av: Daniel
Nämen så du kan!! Gött!!! Skulle aldrig få ihop det där!
Trackback