Grillad kyckling med äppleröra

125 g magert kycklingkött utan skinn
2 tsk olja eller flytande margarin
100 g haricots vert
Äppelröra:
1/2 äpple i bitar
1/2 liten gul lök, 2 tsk vinäger
1 tsk honung
salt och eppar efter smak
potatis
1 riven morot och persilja

Skala och sätt potatisen på kokning.
Ge köttet stekyta i grillpanna med margarinet.
Stek klar i 10 min tillsammans med haricotsen i ugn 200 grader.
 
Fräs löken i resten av fettet, tillsätt övriga 
ingredienser. Servera med råriven morot 
och klipp över persilja som smaksättare

6,5 points för viktväktare=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0