Grön Falupytt
Såååå gott....
Såååå enkelt!
4 port.
1 gul lök
2 potatisar
400 g lätt falukorv
2 tsk flytande margarin
1 burk championer
1 burk majskorn
1 pkt frysta ärtor 250 g
salt och peppar
1-2 tsk basilika ( Jag hoppade det)
Skala och hacka löken.
Skala och tärna potatisen.
Dra skinnet av korven och strimla den.
Fräs lök och potatis, i margarinet.
Tillsätt korven och bryn lätt.
Låt champoinerna och majsen rinna av.
Rör ner svamp, majs och ärtor. Låt fräsa 5 min tills allt är genomvarmt.
Krydda med basilika, salt och peppar.
Servera pytten med sallad.
7 points för oss som viktväktar =)
Gör gärna en extra sats och frys in. Det är lätt att värma som lunch eller för barnen som kommer från skolan
Såååå enkelt!
4 port.
1 gul lök
2 potatisar
400 g lätt falukorv
2 tsk flytande margarin
1 burk championer
1 burk majskorn
1 pkt frysta ärtor 250 g
salt och peppar
1-2 tsk basilika ( Jag hoppade det)
Skala och hacka löken.
Skala och tärna potatisen.
Dra skinnet av korven och strimla den.
Fräs lök och potatis, i margarinet.
Tillsätt korven och bryn lätt.
Låt champoinerna och majsen rinna av.
Rör ner svamp, majs och ärtor. Låt fräsa 5 min tills allt är genomvarmt.
Krydda med basilika, salt och peppar.
Servera pytten med sallad.
7 points för oss som viktväktar =)
Gör gärna en extra sats och frys in. Det är lätt att värma som lunch eller för barnen som kommer från skolan
Kommentarer
Trackback