Mannagryndpudding!
Det bästa jag vet!
Vi äter ofta det som efterrätt till soppa.
Barnen är inte lika sjukligt besatt av det som jag hahaha

Mannagrynspudding
1 1/4 dl mannagryn
1 l mjölk
1/2 tsk salt
3 ägg
2 msk socker
3/4 dl russin
Koka upp mjölk och salt i en kastrull.
Vispa ner mannagrynen och låt koka upp under omrörning. Låt koka på svag värme i ca 5 minuter. Rör om då och då.
Blanda ner ägg och socker. Smaksätt med russinen.
Häll smeten i en smord ugnsfast form eller några små enportionsskålar.
Grädda i ugnen på 200 grader i 30-40 minuter.
Servera med saftsås.
Vi äter ofta det som efterrätt till soppa.
Barnen är inte lika sjukligt besatt av det som jag hahaha

Mannagrynspudding
1 1/4 dl mannagryn
1 l mjölk
1/2 tsk salt
3 ägg
2 msk socker
3/4 dl russin
Koka upp mjölk och salt i en kastrull.
Vispa ner mannagrynen och låt koka upp under omrörning. Låt koka på svag värme i ca 5 minuter. Rör om då och då.
Blanda ner ägg och socker. Smaksätt med russinen.
Häll smeten i en smord ugnsfast form eller några små enportionsskålar.
Grädda i ugnen på 200 grader i 30-40 minuter.
Servera med saftsås.
Kommentarer
Trackback