Korv provencal med buljongkokt pasta




4 portioner:
400 g korv
2 tomater
2 msk ströbröd
2 msk persilja
2 vitlöksklyftor
1 msk flytande margarin
210 gram pasta
1 dl ärtor
1 dl majs
2 skivade morötter
1 dl grönsaksbuljong

Skär korven i 8 bitar. Ställ dem upp i en smord form.
Skär tomaterna i skivor och lägg dem på varsin bit korv.
Blanda samman ströbröd, hackad persilja, pressad vitlök salt och peppar.
Fördela på korven. Ringla över lite flytande margarin.
Ställ in i ugnen 200 grader ca 10-15 minuter.
Koka pastan i buljongen. Lägg ner ärtor, majs och morötter en stund innan pastan är färdigkokt.

7,5 points för VV=)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0