Cheesecakeglass
Så sjukligt god....
8 portioner
3 ägg delade i gulor och vitor
1 1/2 dl strösocker
100 g philadelphiaost light, naturell
1 burk kesella
1 tsk vaniljsocker
4 digestivekex, smulade
Vispa äggulor och socker poröst, blanda ner philadelphiaost, fesella och vaniljsocker.
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i ostsmeten. Häll hälften av de smulade digestivekexen i en rund form. Häll glassmeten över. Strö resten av smulorna ovanpå.
Ställ i frysen i minst 12 timmar. Tag fram i rumstemperatur någon halvtimme innan servering.
Serveras med färska bär och frukt.
Syndigt gott och bara 4 points!
8 portioner
3 ägg delade i gulor och vitor
1 1/2 dl strösocker
100 g philadelphiaost light, naturell
1 burk kesella
1 tsk vaniljsocker
4 digestivekex, smulade
Vispa äggulor och socker poröst, blanda ner philadelphiaost, fesella och vaniljsocker.
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i ostsmeten. Häll hälften av de smulade digestivekexen i en rund form. Häll glassmeten över. Strö resten av smulorna ovanpå.
Ställ i frysen i minst 12 timmar. Tag fram i rumstemperatur någon halvtimme innan servering.
Serveras med färska bär och frukt.
Syndigt gott och bara 4 points!
Kommentarer
Trackback