Kyckling och Baconsås
4 Port =)
2 kycklingfiléer ca 250 g
1 pkt bacon
1 burk creme fraiche max 8 %
grillkrydda, timjan, cayennepeppar
färska championer
1 purjolök
2 paprikor i olika färger.
Klipp filéerna i bitar.
Stek tills de är genomstekta. Krydda med grillkrydda. Stek ytterligare en stund och ta upp kycklingen.
Skär grönsakerna i lagom stora bitar och bryn dem lätt.
Klipp baconet i strimlor och stek dem till fin färg. Ta ypp baconet och lägg på hushållspapper och låt fettet rinna av. Lägg tillbaka baconet och grönsakerna i den sköljda pannan, häll i fraiche och krydda med timjan. Låt det puttra samman. Servera med spagetti och en grönsallad.
3 nystan bandspagetti är 3 points.
MED pasta är rätten 7 points, utan pasta 4 points =)
Passar perfekt som lite festlig fredagsmiddag.
Smaklig måltid =)
Kommentarer
Trackback