Saffransris med kyckling och sparris



4 portioner

2 dl avoriris
1 paket saffran
1 gul lök
1 1/2 msk olja
4 dl bulkong
1 knippe sparris
2 á 125 g kycklingfilé
1 tsk flytande margarin
2 msk hackad färsk basilika
salt och peppar

Hacka löken. Fräs den tillsammans med saffran och ris i olja. Häl över buljongen.
Låt puttra ca 15 minuter. Slär sparrisen i bitar. Lägg ner i riset och låt puttra ytterligare 5 minuter.
Tillsätt mer buljong om det behövs.
Skär kycklingfiléerna i bitar och stek. Strö över basilika, salt och peppar. Rör ner i riset.
Servera med sallad och bröd.

5 points för viktväktare=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0