Chokladkakor



12 st

2 äggvitor
2 1/4 dl florsocker
1 dl kakao
2 tsk vetemjöl
1/2 tsk vaniljsocker
50g hackad mjölkchoklad

Sätt ugnen på 175 grader och lägg bakplåtspapper på 2 plåtar.
Vispa äggvitorna i en ren ganska stor bunke till ett relativt hårt skum.
Blanda i florsocker, kakao och mjöl lite i taget medan du vispar.
Tillsätt vaniljsocker och låt blandningen stå i 20 min och tjockna.
Lägg 12 tsk av smeten på plåtarna med ett jämnt mellanrum. Strö över chokladen.

Grädda i 12-15 min tills kakorna är fasta & lite spruckna. Låt svalna.

2 points per kaka och supergoda om man får tro familjen som svalde dem i ett nafs =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0