Brudar på krogen

Lär dig skilja på och känna igen de olika kvinnotyperna du ibland träffar ute på lokal. Med denna heltäckande guide behöver du inte längre ta fel, eller undra över något.

RAGGARBRUDEN
Känns igen som ett stort lyckligt oväsen. Marscherar fram i lokalen med en öl i ena handen samtidigt som hon stöter som sjutton på intet ont anande killar. En långt ifrån blygsam varelse iklädd avklippt jeansväst som det står Chevrolet och pojkvännens namn på. Följer du av någon underlig anledning henne hem får du också mycket riktigt en svartsjuk 150 kilos volvoarbetare med matrester i skägget efter dig.

DEPPROCKAREN
Konstant uttråkad står hon vid utgången eller toaletterna. Tycker sig vara intelligentare och mer samhällsmedveten än andra, men kan i själva verket bara stava till Anarki, och då med sprayburk. Gillar poeter och sångare i punkband. Petar näsan.


OLYCKSFÅGELN
Om det så bara spills ut en enda öl på hela kvällen så är det olycksfågeln som får den på sig. Hon fick också smittsamma utslag på sin första date, och har sedan dess haft ett rykte om sig att vara AIDS-smittad.


PERSONALEN
Måste alltid arbeta och ständigt umgås med alla dessa ovanstående. Ser därför alltid dödstrött ut och är ofta bakis. Att vidga sina vyer betyder för dem att gå till sängs med krogpersonal som arbetar på ett konkurrerande ställe och till och med i bland på samma ställe vilket också ofta orakar lite problem. Vet att Syphilis acquisita är förvärvad syfilis och inte medfödd.


MODELLEN
Har som förebild Birgitte Nielsen och Sillicon Valley. Solariebrun med ett otroligt självförtroende. Pratar aldrig med någon under-människa, det vill säga alla andra i lokalen. Blir hon tilltalad frågar hon: "Och vem är du då?", på stockholmska trots att hon kommer från Yxböle. Är troligtvis hjärndöd.

FAAAAAAAAAAAAAAN! Jag är modellen....Med göteborska =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0