Dagens Nemi

Kommentarer
Postat av: Stefan

ASG...nej det missade jag. Hi hi hi...ho ho ho...kan tänka mig grannens min. Men..men...jag hade ju tvättid...obetalbart

2008-08-31 @ 15:44:03
URL: http://jalonen.blogg.se/
Postat av: linda

Jag är helt övertygad om att det "övernaturliga" existerar; för mig är det inget "över" utan bara ett helt "naturligt". Speciellt under det ett och ett halvt år som gått sedan min morfar gick hem (bort) har jag blivit mer mottaglig.. han hjälpte mig genom en otroligt svår period! =) Sedan är ju alla olika, och just storseanser kanske jag inte kommer få ut jättemycket av.. det är nog bättre att gå till någon privat. Det har jag gjort och det var helt fantastiskt! Men jag lovar att berätta allt om storseansen också =)Jag fyller den 23:e september, och blir en stor flicka på hela 20 år.. haha. Hur gammal är du själv förresten? På bilderna däruppe ser du ut att vara runt 25, men du ger ett myckt mognare intryck än många 25-åringar..Och förresten -jag menade varje ord av den där kommentaren. Människor är idioter ibland.

Kram!

2008-08-31 @ 15:44:17
URL: http://angelinside.blogg.se/
Postat av: Stefan

Den var bra. et gäller att hålla koll på datumet minsann. Nu har vi det så bra, att det står både datum och veckodag. Och ändå är det nån som inte kan fatta. Det är ju inte ens ont om tider i normala fall.

2008-08-31 @ 15:57:17
URL: http://jalonen.blogg.se/
Postat av: satmaran

hahah... så nemi är också blödig? hihi

2008-08-31 @ 18:08:14
URL: http://www.metrobloggen.se/satmaran

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0