*Hur Var Du Enligt STJÄRNORNA*

Hur Var Du som Barn.... enligt stjärnorna.
Det stämmer väldigt bra in på min stora son, min lilla dotter och även mig!

Stämmer det på dig eller dina barn ?


Väduren
Det här barnet är ett självständigt och äventyrligt energiknippe! Väduren är ett aktivt barn och kan oftast gå före de andra. Du var pigg, ville bestämma själv och visste inte vad rädsla var för någonting! Detta fick dig ofta att handla först och tänka sen! Du var öppen och ärlig, samt hade din egna speciella charm! Vädursbarnet vill alltid vinna och komma först, och tycker inte om för mycket kvävande känslor!

Oxen
Det här barnet är praktiskt, lojalt och pålitligt, samt behöver mängder av trygghet och kärlek! Oxen älskar mat, dofter och fina kläder, och brukar vara både lite knubbiga och kramiga. Du avskydde säkert att bli jäktad och hade svårt att skynda dig om det var bråttom. Du var ett envist barn och om du hade bestämt dig för en sak, kunde varken mutor eller övertalning få dig att ändra ditt beslut. Oxebarnet älskar pengar och är även mycket duktig på att spara dem! De här barnen brukar ha ett hetsigt humör, men vill ändå ogärna leka farliga lekar!

Tvillingarna
Det här barnet är rena kvicksilvret och gör allting med blixtens hastighet! Tvillingarna är oerhört nyfikna, kryper och talar ofta tidigt, och utforskar omgivningen mycket noga.
Du är född rastlös och skruvade säkert på dig hela tiden. Ofta kunde du driva dina föräldrar till vansinne med ditt ändlösa prat och den ständiga frågan om vad ni skulle hitta på härnäst! Du var ett vänligt och charmigt barn, som älskade allt som var nytt!
Tvillingbarn är mycket intelligenta och behöver massor av leksaker för att stimulera sin kreativitet och fantasi. Du var dock ganska spänd och nervös, så du kunde lätt bli starkt upprörd över någonting. De här barnen brukar också vara mästare på att ljuga övertygande redan när de är små!

Kräftan
Det här barnet är oftast synskt och kan därför instinktivt analysera vuxna, deras motiv och tankar! Kräftan fick säkert sina föräldrar att passa upp på honom/henne! Du är det barn som först förstår det outsagda och som ganska lätt kan manipulera andra. Du stod säkerligen din mor nära och du trivdes allra bäst med att vara hemma. Kräftbarn brukar vara ganska blyga och dessutom ha fullt med sympati och medkänsla för andra människor. Du ville gärna ha med dig ditt gosedjur överallt och även ha småsyskon eller djur att slösa kärlek på! Du hade lätt att bli rädd och slöt dig gärna inom ditt skal! Men du var verkligen ett barn att lita på och du försökte alltid hjälpa andra!

Lejonet
Det här barnet är fullt med charm, självförtroende och livlig fantasi! Lejonbarn vill alltid ha uppmärksamhet och skriker högst för att få vara medelpunkten! Du krävde ständig uppmärksamhet under hela uppväxttiden och kunde bli både dominerande och tyrannisk om du inte fick som du ville. Du ville alltid vara kung eller drottning när du lekte med andra barn, och gärna också ha det största och bästa av allt! Lejonbarn kan få hemska utbrott om de inte får som de vill! Trots det var du ett vänligt och populärt barn, fullt med uppriktighet och stolthet! Du var också mycket svag för beundran och smicker, och är förmodligen det fortfarande!

Jungfrun
Det här barnet är praktiskt, krävande och rent! Jungfrun vill alltid hålla sig prydlig och ordentlig! Du städade förmodligen ditt rum utan att föräldrarna behövde tjata på dig.
Du kunde också bli deprimerad om du var tvungen att leva i röriga omgivningar. Även om du var ganska tyst och blyg i skolan, så visade du ändå flit, vetgirighet och pålitlighet! Jungfrubarn är inte så utåtriktade, men behöver precis lika mycket lek och kramar som de andra tecknen. Du hade en tendens att kritisera dina vänner och var därför ganska mycket ensam. Du var ett allvarligt barn som älskade att ha mycket att göra och du gjorde dig bra i sjuksköterskeleken eller som scout!

Vågen
Det här barnet är ett vackert charmtroll som nästan alltid blir bortskämt! Vågen är full av takt och naturlig charm! Du var förmodligen ett stillsamt barn som bara hade problem när du var tvungen att göra val och bestämma dig! Du var renlig också, och medfött intelligent. Jungfrubarn väljer vänner noga och brukar bara ha två riktigt nära sådana!
Du var ett mycket tillgivet barn och föredrog lugn och ro. Du lyssnade gärna, full av omtanke och välvilja, men du var inte så bra på att spara dina pengar! Kanske något som du gottgör för nu!?

Skorpionen
Det här barnet är mycket passionerat och energiskt! Skorpionen skriker ofta högst och kan hata intensivt om han/hon blir sårad. Du gjorde allt med energi och du kan faktiskt vara det besvärligaste barnet av dem alla! Du hade mycket stark intuition och kunde lätt läsa andras tankar. Skorpionbarn misstror oftast vuxna och de kan vara mycket hemlighetsfulla eller tjuriga. Du var ändå mycket nyfiken och bar en ständig önskan att hjälpa andra. Du var full av mod och styrka, samt hatade och älskade lika passionerat. Tyvärr kunde du aldrig glömma om någon hade behandlat dig illa och du ville gärna hämnas!

Skytten
Det här barnet är en verklig frihetsälskare och sprang säkert innan det kunde gå för att hinna utforska världen! Du försvann säkert så fort dina föräldrar vände ryggen till! Skytten är född nyfiken och trivs därför bra i skolan. Du var viljestark, påhittig och totalt orädd inför andra folk! Du älskade att ha saker att göra och hade svårt att behärska din rastlöshet. Eftersom skytten har en stark intuition drömde du ofta mardrömmar som barn.
Du var mycket populär, tillgiven och älskad, speciellt för ditt rättframma sätt! Du var förtjust i sport, utomhuslekar, djur och andra människor! Tyvärr hade du också lätt för att skjuta upp saker och ting, samt att råka glömma viktiga saker och tider!

Stenbocken
Det här barnet är konservativt, logiskt och trygghetssökande! Stenbocken brukar ta god tid på sig, planera allt och därför också börja gå sent. Du verkade vara klokare än andra barn och du hade tidigt ett ärolystet drag. Du tävlade säkert ofta, för du ville vara bättre än de andra barnen! Du hade en stor kärlek till vanor och rutiner, och om du misslyckades med någonting blev du djupt olycklig. Stenbocksbarn brukar tycka om att göra läxorna och att samla på sig andra barns pengar! Du var försiktig med att knyta vänskapsband och valde ofta vänner av praktiska skäl. Du hade också svårt att slappna av och se humoristiskt på livet, ungefär som idag!

Vattumannen
Det här barnet är uppfinningsrikt och full av ideèr! Du älskade att vara lite annorlunda! Vattumannen tycker om att ställa till med uppståndelse och att iaktta andras reaktioner.
Du var mycket charmig och sympatisk, och vågade göra sådant som andra inte vågade! Du var också ärlig och pålitlig, samt riktigt bra på alla mekaniska saker. Vattumansbarn är lite oberäkneliga och bryr sig inte så mycket om goda råd. Det verkade ofta som om du tänkte på andra saker än det du just höll på med! Du hade en stark tolerans och kärlek till dina medmänniskor, men kunde vara besvärlig att uppfostra då du inte ville formas av andra! Du ville ha frihet och älskade att tänka på framtiden!

Fiskarna
Det här barnet är ömsint, mjukt och lättsårat! Fiskarna har en medfödd lust att behaga och behöver mycket beröm. Du litade allra mest till känsla och instinkt, och blev förmodligen hunsad av andra barn. Du levde i en värld av drömmar och behövde uttrycka din kreativitet! Fiskbarnet har svårt att skilja på fantasi och verklighet, och älskar att hitta på egna historier. Du brydde dig inte så mycket om tider och det ledde säkert till oreda och problem! Något som du behövde mer än något annat var gränslös kärlek och trygghet, annars började dina tårar att flöda! Du kände ju så starkt!

          Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0