10 orsaker att killar är dåliga älskare

Anledningar till att mannen kan vara en dålig älskare...
  1. ATT BLÅSA FÖR KRAFTIGT I HENNES ÖRA - Erkänn att nån skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta? Men det är viss skillnad mellan att vara erotisk och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50-årsdag.
  2. ATT INTE RAKA SIG - Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade ggr mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte fråga om passion, det är för att hon försöker komma undan.
  3. ATT KRAMA HENNES BRÖST - På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dom.
  4. ATT BITA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dom som om dom försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. Dom klarar inte av tuggande. Att slicka och suga på dom mjukt funkar. Att låtsas att dom är en hundleksak gör det inte.
  5. ATT SKRUVA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försökte få in en radiokanal. Fokusera på hela bröstet, inte bara på utropstecknena.
  6. ATT KILA FAST TROSORNA UNDER FÖRSPELET - Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka är det inte.
  7. ATT MASSERA FÖR HÅRT - Du försöker ge henne en sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämning. Händer och fingertoppar är ok, armbågar och knän är det inte.
  8. ATT INTE VARA FANTASIFULL NOG - Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka upp det. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita. Het stearin och färgningsmedel är det inte.
  9. ATT DASKA DIN MAGE MOT HENNES VID AKTEN - Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling.
  10. ATT ARRANGERA HENNE I FÅNIGA STÄLLNINGAR - Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så ok, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

Haha, vissa är klockrena ju!!!!!
Come, on tjejjer, hjälp mig att fylla upp listan =P
Ge mig meeeeeeeeeeeeeeeer saker!!!!


Kommentarer
Postat av: Elenore

man skulle kunna tro att du har tråkigt... ;)

2008-06-26 @ 13:03:41
URL: http://norpan86.blogg.se/
Postat av: linda

Att stöna "oh yeah baby" och vara grymt nöjd med sig själv. Det är sex, inte en porrfilm...

Att med fjortisliknande fascination peka på behagen och stolt deklarera: "bröst"! Ja, det är bröst. Vi vet.



Alltså, det här har jag läst om.. typ.. alltså liksom typ. fniss

2008-06-26 @ 15:38:29
URL: http://angelinside.blogg.se/
Postat av: Piggelin "vem annars" =)

1. eller istället för ovannämnda "bröst" kalla dom för boobies o klämma som en jäkla apelsin...små 3 åringar gör så kanske...



2. Ligga överst eller underst och tro bara han ligger still som ett lik så blir jobbet gjort...det är faktiskt ansträngande att bara ligga still och låta tjejen göra hela jobbet...



3.skrika/skälla som hund eller andra störande ljud när det går o man har gäster över natten...



4.efter akten fråga direkt "ska jag poppa ur"..hahahahaah

2008-06-27 @ 09:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0