Sista natten som 1-åring!

Känns lite vemodigt, men ändå spännande!
Sista natten som Emelie är 1 år, sista natten någonsin jag har en ettåring.
Imorgon har jag en tvååring!
Svårt att förstå.


För två år sen hade jag iag fått reda på att man var tvungen att sätta igång mig pga havandeskapsförgiftning.
Jag var skitdålig och hade åkt in och ut på sjukhus den senaste månaden.
Nära 40 kilo gick jag upp, jag gick på kryckor sista 4 månaderna, jag hade ingen känsel i mina händer pga karpaltunnelsyndrom. Jag var fet, ful och svullen och mådde skit.
Mina bästa vänner var mina kryckor och mitt älskade foglossningsbälte som jag bara tog av vid toalettbesök.
Att vända sig från sida till sida i sängen tog över 40 minuter för värre smärta har jag inte varit med om.
Det kändes varje rörelse som någon stod med ett spett och bände isär mitt bäcken och det knakade lika mycket.
Inte ens elstötar hjälpte, eller bältet eller kryckorna heller för den delen.

Den 1 november fick jag återigen göra ett akut sjukhus besök då blodtrycket hade skenat kopiöst, jag såg nästan inte för det var fläckar som flimrade över ögonen och jag hade sån huvudvärk att jag seriöst trodde jag var döende.
Normalt har jag 110/60 men sen någon månad hade trycket ökat ganska rejält och då låg mitt tryck på180/130 vilket var alarmerande för mig då.

Jag är så stickrädd att det inte gick att sticka mig för att få prover men man talade om att det kunde vara farligt och att bebisen i magen ändå såg ut att må bra men började bli trött och det var därför hon inte kom ut.
Alex var nästan en månad för tidig och jag hade förvärkar i näsan 2 månader med Emelie. Eller nja när jag var i 5:e månaden åkte jag in för stora blödningar och massa värkar och fick sån stopp medicin och order att ta det väldigt lungt annars skulle jag bli sängliggande.

Jag tyckte det var så jäkla jobbigt att inte känna min egna kropp, att hela tiden tro att NUU kommer det igång, men nää, men det visde ju sig bero på att Emelie var för trött...
Iaf.

1 november åkte jag in igen då hjärtljuden sjönk drastiskt och barnmorskan hade fått slå på magen för att få igång att höra henne. Först lät hon inte men man började buffra och slå på mig och då kom hon igång om jag la mig på sidan.
Blev akut hänvisad till antenatal där jag varit så många gånger senaste tiden.
Kom in med en värk i magen att NU jävlar går det fel! Nu mister jag mitt barn!
Kom in fort på rum där man kopplade CTG och buffrade med henne. Samtidigt gjode man ultraljud för att se hur hon reagerade.
Emellie reagerade på stress men var jätteslö och då sa dom att hon orkade helt enkelt inte med en förlossning just då för hon var så trött och därför satte inte mina värkar igång.
Trots allt mådde hon ganska fint.
Jag har alltid känt att jag vill ha en överraskning när bebisen föds, vad man fått, men jag vart så jäkla rädd att jag skulle förlora bebisen och att jag aldrig sett bebisen som annat än DET, jag VILLE åtminstone att jag skulle kopplat bebisen som HENNE eller HONOM så att jag bundit och knutit an och kallat vid namn om nu något skulle gå fel, att jag frågade vad det var och läkaren sa "jag förstår du vill veta, och i magen har du en liten söt flicka!"
Tårarna började rinna nerför min kind och jag smekte magen samtidigt som jag satte mig upp och tog på monitorn över henne.
Då bestämde jag att detta var min prinsessa, min lilla Emelie och hon och jag skulle fanimej klara detta!!!
Ut genom dörren där jag ringde Emelies pappa som bodde i Gävle för att tala om att han skulle få en dotter.
Han vart så lycklig just då, han som längtat så efter en dotter.
På vägen hem trillade tårarna som fasiken av lycka, men rädsla. Gick från Östra sjukhuset till Mamma för att hämta Alex, det är gångavstånd och medans jag tittade upp emot skyn föll dom första flingona magiskt över mig. Jag stannade upp, tittade upp, log och räckte ut tungan och smakade på snön.

Tre gånger till åkte jag in för kontroll så att hon verkligen mådde bra. Nu i efterhand förstår jag inte varför, dom ville sätta igång mig, men sa att om jag kom in varannan dag kunde man vänta max en vecka och se vart blodtrycket tog vägen, men sen var dom tvugna att sätta igång.
Emelie var beräknad till 6 nov.. dvs idag, men dom lät mig vänta OM det skulle komma igång av sig själv, eftersom att man såg det var bäst för Emelie att det började när hon orkade.

Var på nya kontroller 2.4. och 6 november och den 6e, dvs idag, talade man om att nu väntar vi inte längre.
Vi skriver in dig och imorgon klockan 8.00 kommer du in hit och börja fasta redan nu.
Det var eftermiddag och dom tyckte det var lite sent att börja redan nu och jag ville hem till min son och få lämna han hos mormor i lugn och ro.
På natten fick jag värkar och slemproppen gick, vilket jag aldrig märkte med Alex så jag grät som ett barn på toa när det kom ut massa slemmigt blod, vart såå orlig för min prinsessa,
8.00 installerade vi oss på SpecialBB eftersom att jag skrivit papper på att man inte i något tillstånd fick sticka mig, ens i livsuppehållande syfte. På avdelningen fanns akut operationsrum om något skulle gå fel så dom kunde söva mig isf.
Min fobi är än i dag starkare än livet...

Vi fick ett rum och fick träffa en läkare som sa att jag skulle fortsätta vara på diet. Inte ens dricka fick jag...
Jag kopplades till sån CTG och man såg att jag var öppen 1.5 cm
Man skulle ta vattnet och se om värkarna kom igång annars skulle man söva mig på mask för att sätta kanyl med värkstimulerande dropp. Men iom att Alex föddes för tidigt och det gick så jäkla snabbt ville man nu prova om det kom igång av sig själv, vilket det visade sig göra med dunder och brak

9.40 exakt tog man vattnet och SPLOCH vad det sprutade och rann. Fick blöja och kände mig såå äcklig och tramsig..
Gick in på toa nästan direkt eftersom det rann konstant så ville jag typ "kissa" ut det..
Sitter där å känner "vafan, jag börjar få värkar???!!!"
Ropar på en sköterska å säger "´Är detta normalt eller, skall det gå så här fort?" Näää , lite längre brukar det  allt ta.

9.50 går jag in i ett varmt bad och Emelies fosterljud låg på 138 i minuten då =)
10.15 har jag redan värkar var 3-4 minut så det gick fort att få igång mig iaf...
10.50 är jag redan öppen 6 cm och huvudet stod precis i början att vilja komma ner.
Å nu går det undan som fan!
11.00 säger jag till barnmorskan att nu jävlar börjar det trycka och dom säger att det är omöjligt att jag öppnat mig 4 cm på så kort tid. Jag hänvisar till att det fan gick fort upp till 6 cm....
Hon böjjer sig ner i vattnet och känner och inser att jag är fullt öppen, ber Emelies pappa ringa på klockan och sen jävlar går det fort.
In i rummet kommer en förlossningssäng och man talar om att jag måste upp ur badet nu annars föder jag i vattnet som man inte får längre.
Jag har ont och klarar inte så jag lyfts upp, hahaha, 100 kilo *asg*
11.04 lyfts jag upp ur vattnet och man SPRINGER i korridoren med mig i sängen som har sååå ont.
Jag får min älskade lustgas igen och man börjar förbereda förlossningen.
Jag vrålar att HON KOMMER NU!!!!
Får svaret nej lilla vän det kommer ta en stund, jag tittar på Emelies pappa bedjande som lyfter filten och säger huvudet är ute....
Barnmorskan skiter i handskar och paket hon håller på att förbereda för förlossningen och kommer precis fram när Hon glider ut.
Inga handskar hann hon ta på heller, fast jag skulle behandlas som HIV-smittad iom dom inte hade blodprov. Man behandlar ALLA som man inte har blodprov som smittade.
Det fanns inte ens en syster på rummet, så fort gick det och som seden säger fick hon bjuda på tårta som man tvingas göra om man inte hinner få på handskar innan bebisen föds =)

Ut tittade iaf lilla Emelie 11.08,  3430 kg och 49 cm lång=)
Och väldigt vacker=)
Fast hon var full med fosterfett och jag vart sååå äcklad när barnmorsan frågade om hon fick ta lite från henne å smeta in som handcreme för tydligen gör det underverk LOL
Men som sagt 91 min tog det allt som allt, jag är fan född att föda=)

Efteråt var en pina och jag minns att det gjorde MKT ondare än att föda.
Mamma ringde jag när hon var ung 30 sekunder och hon hörde Emelie gny till.
En otroligt belastande graviditet som turligtvis slutade bra!
Här är hon 3 timmar gammal, hittar inte dom när hon är nyfödd:


På sin ettårsdag;Nu har min lilla docka blivit två som sagt!

ALEX OCH EMELIE!!! NI ÄR MAMMAS STOLTHET!!!
 


Kommentarer
Postat av: Marie

Nu är hon ju stora tjejen!! du får gratulera henne från mig imorgon :)

kram

2008-11-06 @ 21:46:04
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Marie

Min minsting är ju snart där med ju... usch vad fort tiden går... han blir 2 i april. Tur att allt gick bra och att din prinsessa mår bra! Kram

2008-11-06 @ 21:47:50
URL: http://jomari.se
Postat av: Marie

sov så gott!!

2008-11-06 @ 22:06:20
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Mela

Desamma ha det bra! Ja det hoppas ja med :)

2008-11-06 @ 22:30:00
URL: http://matvraketmela.blogg.se/
Postat av: Issah

Titta jaaa ^^

Alltid lika kul att läsa din väg genom graviditet och förlossning. Har säkert läst Alexs födsel 100 ggr :D Men vad jobbigt att graviditeten är så svår för dig, men bra att förlossningen går undan!Jag har en prinsesslåda med massa prinsess saker som kanske Emelie vill ha? Typ prinsesskronor, armband, örhängen, halsband och sånt. Hon lär väl inte stoppa de i munnen längre =)

2008-11-06 @ 22:30:48
Postat av: Peggygirl

Usch vilken pärs du gick igenom..! vad fin hon är..! jättesöt liten tjej och i morgon "stora tjejen" :-)Sov så gott så hörs vi i morgon.! Kramar!

2008-11-06 @ 22:32:15
URL: http://www.peggygirl.se
Postat av: Glamorjohanna

Vilken intressant text ska du veta <3Gratta lillpyzen i morgon från blogg-tanten :)Sov så gott och ha det bäst!

2008-11-06 @ 22:32:32
URL: http://glamorjohanna.se
Postat av: Nettan

Va roligt det var att läsa om din förlossning.

Även om vägen dit var ett helvete för dig.Som du vet blev jag ju mormor för snart 9 månader sen. Jag skrev Michis förlossningsberättelse då :

http://hasselby.blogg.se/2008/february/nu-har-han-kommit.html - om du vill läsa. Var tvungen att läsa den själv först. Ha, ha !kram

2008-11-06 @ 22:38:00
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: R

svar: jättesöta barn har du !

godnatt min vän så hörs vi imorgon !

2008-11-06 @ 22:47:26
URL: http://rebecanerman.blogg.se/
Postat av: sara

svar: hihi, nej men om jag har dem en hel dag är öronen lite trötta ;)

2008-11-06 @ 22:50:03
URL: http://strikemypose.blogg.se/
Postat av: HannahSthlm

Åhh..så söta! Och nu har du snart..en tvååring;) Gonatt!

2008-11-06 @ 23:51:34
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Karin

Vilken berättelse och vilka vackra barn.Ja det kan bli att alla 3 får bo hos mig...men de blir ju dyrt men hell va snygg om fötterna jag ska bli =)

2008-11-07 @ 00:54:34
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Emil

tiden går fort tyvärr, söt unge =)

2008-11-07 @ 01:10:26
URL: http://www.metrobloggen.se/inteblackjaglr
Postat av: tuta

ja helskotta va tiden går fort. mina är redan 5 och 6... huuvvaligen, kommer ihåg allt som de var igår... ja rök på en förgiftning ja med. så dom startade igång förlossningen några veckor innan de var dax... från att dom släppte på vattnet och att Puff var ute tog de knappt en timme. skönt att bara fisa ut ungen.. hahaa..

kram

2008-11-07 @ 01:23:23
URL: http://www.metrobloggen.se/tutas
Postat av: syren

God morgon! Tiden den går så fort. Grattis till söta2 åringen! Härliga bilder. kram

2008-11-07 @ 06:19:59
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Kattis

Godmorgon gumman!

Hoppas du sovit gott!

Du eller NI får ha en toppen, kanon, underbar dag dag.

TA hand om varandra och må gott!

KRAMISAR

2008-11-07 @ 06:26:27
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj,vilken tuff tid! Ni får fira ordentligt idag och sicka sötnosar till barn du har ;-) Jadu, Fadde? Vad kan man säga....

2008-11-07 @ 06:31:28
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Marie

Stort grattis till dig, Emelie. Stora tjejen. Här kan du titta på ditt födelsedagskort.http://jomari.se/2008/11/07/grattis-emelie-2-ar/och du mamma... du har mail.

2008-11-07 @ 06:34:07
URL: http://jomari.se
Postat av: Neggotube

Nån som fyller år då :) Massa tårta? heheTack! Jag sov gott en stund. Men jobbar ju på natten. Kom just hem.

Godmorgon på dig! Hoppas du får en trevlig fredag.

2008-11-07 @ 07:16:22
URL: http://www.metrobloggen.se/Neggotube
Postat av: Jeanette

Stora tjejen!! Hade med havandeskapsförgiftning med min pojk för 8 år sedan, det var ingen rolig tid. kram

2008-11-07 @ 08:09:58
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Postat av: stina

hjälp vilken förlossnings historia :P

å handcreme..hummm usch :Pgrattis till lill tjejen :)

2008-11-07 @ 08:31:01
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Neggotube

Då är vi på samma nivå då :)Nu blir det lite frukost här.

Hur är det annars?

2008-11-07 @ 08:32:06
URL: http://www.metrobloggen.se/Neggotube
Postat av: stina

tack detsamma.nu får ni äta mkt tårta idag:)krams

2008-11-07 @ 08:45:25
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Li

Tack gumman!Hon är din lilla ängel helt enkelt och söta bilder på dina barn:)!Ha en bra dag!Kram

2008-11-07 @ 08:52:20
URL: http://www.sweetieli.devote.se
Postat av: Neggotube

Usch då! Inte kul med feber. Det hade jag i veckan.Pippi är härlig! Ha en bra dag :)

2008-11-07 @ 08:54:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Neggotube
Postat av: Elin

Heej Heeej!Allt bra med dej?

Vad söööta barn du har!!Gå in i min blogg och kommentera vad du tycker om jag borde köpa mobilen eller inte :)Puus

2008-11-07 @ 09:06:19
URL: http://prinsessansdaagbok.blogg.se/
Postat av: Lindis

Så fina bilder, du har jättefina bedårande söta barn!! Jag sov supert inatt, vaknade visserligen vid 02 men somnade fort om igen så =) kram på dig och ha en underbar dag!

2008-11-07 @ 09:09:30
URL: http://metrobloggen.se/lindis78
Postat av: Jonas

SVAR: Full... hihihi. Kram!

2008-11-07 @ 09:14:59
URL: http://jomari.se
Postat av: Christina

Hej! hur är det idag? hoppas ni får en underbar dag idag :) kul och få läsa om din förlossning :) ha det bra. kram

2008-11-07 @ 09:17:52
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: soffie

Å så vackra bilder på din tvååring idag!

GRATTIS till din fina!

ha en underbar dag

2008-11-07 @ 09:19:25
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Elina

Helt underbart! Söta kids:)

2008-11-07 @ 09:50:54
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Ninni

Vilken underbar läsning...tänk en mardröm som slutade i nåt så vackert!Stackars dig 40 kg jag kände mig som en kossa och jag gick "bara" upp 17 kilo!

Men 12 hade jag gått ner dan efter så snacka om vattenfylld.Gratta lilla prinsessan på tvåårsdagen...hon fyller år på min namnsdag för det är väl den 7:e hon fyller?kram kram

2008-11-07 @ 10:04:30
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så gulliga bilder :) Grattis till din dotter!

2008-11-07 @ 10:09:43
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Lindis

SV: hahahaha, ja det är kul att leka med korten hähä

det syns nog.. kramen om dig finvännen och krama dina barn från mig!

2008-11-07 @ 10:13:39
URL: http://metrobloggen.se/lindis78
Postat av: Ninni

TACK raring..ha en mysig dag med dina söta barn, kramen

2008-11-07 @ 10:14:11
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Jonas

SVAR: Du är underbar! ;) Tårar?Du ska inte pilla i ögonen efter chilihackning! ;)KRAM!

2008-11-07 @ 10:17:59
URL: http://jomari.se
Postat av: Jonas

SVAR: Det tar max 10 minuter att fixa en riktigt stadig frukost. :)

Kram

2008-11-07 @ 10:19:30
URL: http://jomari.se
Postat av: Emil

hehe lungt idag lr?

2008-11-07 @ 10:30:26
URL: http://www.metrobloggen.se/inteblackjaglr
Postat av: Christina

tack :) inte för att jag tycker det själv. men jag måste ju städa och greja här hemma, tror jag ska försöka mig på och baka en kaka idag med :) får se hur detta går. ha en superfin och underbar dag! kram

2008-11-07 @ 10:31:23
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jösses...du är nog banne mig född till att föda! :o) Själv fick jag ligga och stånka i 17 timmar på sjukhuset och 9 hemma. Sen när det väl började hända saker gick det fort. Tur det för då orkade jag inte mer... :oPHon är så söt din prinsessa. ^^ Gratulera henne från oss!

2008-11-07 @ 10:32:29
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Annelie

Grattis en dag försent till din lilla tussa. Nu är minstingen 2 år.

Man kan förvånas och ibland skrämmas över så fort tiden går..=(Ha en härlig helg/kram

2008-11-07 @ 10:58:21
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: mickis

Hon är ett riktigt mirakel "din prinsessa" & så söt...Man kommer aldrig glömma sina graviditeter & förlossningar.. Min son är 17 & det minns det som om det var förra veckan jag fick honom.. Det samma med min 14åriga dotter.. Minnen för livet...Hopas ni får en mysig dag på Prinsessans 2års dag!

Kram & Grattis

2008-11-07 @ 11:07:08
URL: http://mermickis.blogspot.com
Postat av: Elina

Ja, jättelycklig:(

Kram tillbaka

2008-11-07 @ 11:08:18
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Elenore

Gratta henne från oss!

Jag har svårt att fatta att Tim snart är 2.. I januari.. usch!

2008-11-07 @ 11:09:01
Postat av: marie

Det gick fint hos läkaren, fick en annan medecin..Säkert jättebra.. humpf.. Men skit i mig, jag är bara dyster å grå som vanbligt :PHälsa min lilla "systeryster" ett STORT grattis! :)) Haha, amen absolut klart att jag är stålmannen, men jag har lite andra färdigheter än vad han har..påpeka :PHur äre idag? Pussar å Kramar till de tre sötaste varelserna på jorden! :D

2008-11-07 @ 11:51:50
URL: http://lundqviist.blogg.se/
Postat av: tuta

sv- ja, vi har ju delad vårdnad sen ett 2 år tillbaka, men man väljer sej aldrig... nu var dom extra länge hos deras pappa då ja var på cypern. men annars är de varannan vecka..

ja, ja fick gå med vagn och guna o må kasst med första. 13 timmar... måste dock erkänna att ja föredrar fiset. haha!

ha en finfin freda. kram! =)

2008-11-07 @ 11:53:25
URL: http://www.metrobloggen.se/tutas
Postat av: Jessica

Oj Oj vilken graviditet och förlossning. Du fick vara med om en del. Ni verkar alla må bra nu iaf och hoppas ni alla får en bra helg!

2008-11-07 @ 12:11:36
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Eve

Åhh vilka vackra barn du har! Grattis på 1 års dagen!

2008-11-07 @ 13:32:15
URL: http://babys.blogg.se/
Postat av: Annica

Sitter och läser din historia och tårarna rinner längs mina kinder. Hade ju själv foglossning, eller jag har det ju kvar, så jag vet vilket helvete du gick igenom. Fy fan för den smärtan. Men ändå så älskar man det lilla livet som är orsaken till allt. Man älskar dem så mycket så ingen annan än en mor kan förstå. För de är ju det bästa som finns i ens liv.

Förstår din ångest om att hon nu blir ett år till. Nu går det inte längre att komma med undanflykter längre. Hon är ingen bäbis. Hon börjar bli stora damen! Och en vacker sån också. Precis som sin mor.

Lova mig en sak. Tveka aldrig om att du är en bra mamma till dina barn. Du är den bästa som finns för dem.

KRAM!!! Nu måste jag gå och snyta mig... Fan vad jag bölar...

2008-11-07 @ 13:51:54
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Babymyz

Ojj vad du skrivit mkt,så kul o få läsa o följa din berättelse..

ja det var ett fint sätt att se sin 1 åring på,hehe,med andra ord inga fler barn här?,hehe..

ha en skön helg,men dina små ljuveler..kraaam

2008-11-07 @ 14:30:53
URL: http://metrobloggen.se/marilouise
Postat av: Mezzie

ÅG stooooort gratttis från vbg!

Och åter du har såååå fina barn!

Stora helg kramen till er!

Och hoppas ni får en helt underbar helg!

2008-11-07 @ 14:38:45
URL: http://missmommy.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken häftig förlossning du hade! Det var verkligen jätteroligt att läsa!Grattis på 2-års dagen lilla sessan!

2008-11-07 @ 15:02:57
URL: http://wannabebullmamma.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Nu är det tävling på charlotte.nu - missa inte chansen att vinna 4 engelska mysfilmer. Trevlig helg!

2008-11-07 @ 15:43:27
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Härligheter enligt Erika

Vilken pers!!! Och vad skönt att det gick bra till slut! Jag blev också igångsatt med mitt första barn och gick och vankade i 24 timmar utan mat...det är INTE mänskligt!

bloggsvar

Det är klart att du fotar ditt badrumsskåp, det är ju din necissär!

Erika

2008-11-07 @ 17:22:39
URL: http://www.metrobloggen.se/harligheter
Postat av: Åsa

Vilken sötnos! Och vilken dramatik! Skönt att allt gick bra!

2008-11-07 @ 17:30:09
URL: http://wessand.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vilka söta barn du har!

2008-11-07 @ 17:31:27
URL: http://ssjolund.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hallå!

Hoppas ni har det bra, kul och mysigt på 2-årsdagen.

Har haft det idag, jotack. Full fart framåt.

Må gott!

Kramisar

2008-11-07 @ 17:35:10
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: syren

Ha en underbar kväll! kram

2008-11-07 @ 18:35:27
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: syren

Ha en underbar kväll! kram

2008-11-07 @ 18:36:22
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Fru Pusselbit

Det är otroligt vad tiden går fort. Du ska se att snart är dina barn helt plötsligt i tonåren! ;)

2008-11-07 @ 18:44:25
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Evelina

Tiden går verkligen fort :p

2008-11-07 @ 18:53:01
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Ninja

Så mycket oro för en fantastiskt fin dotter!....Tiden går fort....men även om man blir nostalgisk över det lilla knytet så är det underbart att tiden går och de växer...

2008-11-07 @ 20:38:20
URL: http://metrobloggen.se/nordtellus
Postat av: Bella

Vilken story... jag är rörd, vännen...

Pussa din prinsessa (och prins!!) och ta hand om er :)

2008-11-07 @ 21:16:01
URL: http://www.metrobloggen.se/bellasblogg
Postat av: Marie

Hoppas ni haft en underbar födelsedag... :D

Tack för din kommentar. Kram

2008-11-07 @ 21:45:14
URL: http://jomari.se
Postat av: Vanessa

vad söta dom är! :Dkram

2008-11-07 @ 22:52:40
URL: http://vanessass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0