Söker medarbetare...

Ledig tjänst: Anställning som MOR

Mor har en central roll i Familjens ledning

Du får ansvar för följande områden:

- Organisation och Ledning
- Transport
- Inköp
- Vård och Omsorg
- Verkstadstjänster
- Andra förekommande uppgifter

Lön: 0 kronor

Semester: Anställningen kräver att man är tillgänglig året om. Eventuell korttidsfrånvaro måste avtalas långt i förväg. Eventuella tilläggsjobb kan avtalas, om det förbättrar ekonomin i Familjen och inte kommer i konflikt med övriga uppgifter som Mor gör.

Avgörande krav: Honkön.

Önskvärt: Egen förmögenhet. Tillgång till semesterställe som kan passa för Familjen.

Kvalifikationer:

1. Körkort. Du ska kunna köra eget fordon med defekt klimatanläggning genom tät trafik, medan du lyssnar till spädbarnet (eller maken) som gallskriker i baksätet samtidigt som de äldre barnen bråkar högljutt. Du bör kunna koncentrera dig på att köra medan du sjunger "Imse Vimse Spindel" och du måste veta var alla offentliga toaletter finns. Du bör ha erfarenhet av att vänta utanför stallar, ishockeyrinkar, klubblokaler och diskotek sena kvällar.

2. Inköpschef. Du ska göra inköp och planera menyer för envars aptit i minst 18 år framöver samt för makes smak i evighet. Det krävs produktion av egen mjölk till nyfödda, och det krävs ofta att det skall göras middag till många personer.

3. Administratör. Du blir direkt ansvarig för ekonomisk långsiktsplanering, budget och ekonomisk uppföljning, budgetkontroll, fakturakontroll, klagomål och förhandlingar. Hantering av festarrangemang och inköp till samtliga födelsedagar (inkl. egen) och jubiléer, skolavslutningar, begravningar o. dyl.

4. Vård och omsorg. Du ska kunna fungera utan sömn upp till sex dygn, samtidigt som annat arbete skall utföras som vanligt. Du måste vara duktig att vårda patienter tidiga morgnar och sena kvällar. Färdighet i fläckborttagning ses som extra merit i denna kategori.

5. Småbarnspedagog. Du måste kunna citera alla berättelser om Nalle Puh och Smurfarna samt ha kännedom om allt som är skrivet om dinosaurier, hästar och ABBA. Färdighet i att göra halskedjor av makaroner och tandtråd är ett krav.

6. Skräddare. Du ska kunna designa och sy kanindräkter och fantomdräkter till speciella tillfällen samt givetvis kunna sy i knappar, fålla, laga och stryka och pressa.

7. Frisör. Du ska kunna upptäcka och behandla huvudlöss, ta bort tuggummi från hår och klippa en rak pannlugg medan du får en ström av glåpord. Kännedom om flätning, hårfärgning och herrfrisering ses som en merit.

8. Cykelreparatör. Du måste vara förtrolig med alla aspekter av underhåll av cyklar, inkluderat montering och demontering av stödhjul. Du ska också kunna laga cykelslangar på en campingplats. Godkänd kurs i första hjälpen är obligatoriskt.

9. Veterinärassistent. Du ska kunna vakta och uppfostra ett varierat urval av husdjur (efter att ägarna har tröttnat på dom).

Ofta förekommande utfodringar och rengöringar av burar ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du måste vara duktig i att hantera djurrelaterade grannkonflikter och tidvis utföra begravningar.

10. Målare och Interiörarkitekt. Du bör vara van vid att ta bort klibbiga saker och klotter från dörrar och tapeter. Det är en stor fördel om du kan måla taket medan du gör middag.

11. Växeltelefonist. Du ska kunna hålla en diskussion i gång i telefonen medan ett barn klamrar sig fast i ditt ben och ett annat hamrar på en konservburk med en träslev. Du ska kunna utfodra tonåringar som mest pratar i telefonen med näringsrik mat så att de undviker total utmattning.

12. Trädgårdsmästare. Du bör kunna starta gräsklipparen, hantera trädgårdsredskap och hålla krukväxterna vid liv. Du ska kunna numret till giftinformationen, och du ska hålla dig uppdaterad på de nyaste metoderna inom kompostering, beskäring av buskar, förkultivering och kapning av träd. Du måste veta var varenda död mus ligger begravd.

13. Underhållningschef. Du ska kunna koordinera diverse sportarrangemang via telefon och ha en personlig kontakt med lärare och aktivitetsledare. Du kommer att bli uppmanad att träna lagspel i alla sorters väder, och uppmuntrad att gå in i häftiga diskussioner med motståndare. Inköp och underhåll av utrustning krävs. Sökanden måste också kunna arrangera fester, baka kakor och hitta på lekar där alla vinner.

Du får självklart ansvar för julfirandet.

Ring om du är intresserad!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha... Ja, du livar juh upp min kväll iaf! ;o)

2008-11-10 @ 21:03:56
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: felli

Fin blogg :)Hur har din dag varit??(:

2008-11-10 @ 21:13:40
URL: http://feliciagoli.blogg.se/
Postat av: Babymyz

hahaha den var fan bra den,hehe..

Jo vi gifte oss förra året på midsommaraftonen;)

2008-11-10 @ 21:14:27
URL: http://metrobloggen.se/marilouise
Postat av: Anonym

Gör så,det får du inte missa :_D Kram å godnatt.

2008-11-10 @ 21:36:43
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: tingeling

inget jobb man söker kanske.. men något man inställsamt går med på i alla fall när det kommer till sig!! eller?

.............

njeee.. inte mjölkchoklad.. o som inte fastnar i gommen?.. vad äter du för choklad då.. haha

nä prova denna.. gudomlig.. mmmmm

2008-11-10 @ 22:16:47
URL: http://www.metrobloggen.se/trazan
Postat av: Ulrika

Haha, riktigt bra den där. :)

tror jag avstår... Fast vänta, jag har ju redan fått jobbet. :)

Önskar dig en god natt.

Sov gott. Kram

2008-11-10 @ 22:25:10
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Isabelle

visst var det ? =) roligt inlägg förresten :) hur är allt idag?

2008-11-10 @ 22:26:07
URL: http://importeradskaning.blogg.se/
Postat av: marie

tack gumman!

det samma! men här är det dock ingen blåst :)2008-11-10 @ 22:29:58
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jo, det har vi ju! :)

Jag har ett hål in i luftstrupen eftersom jag fick kramp i halsen för två år sedan och blev medvetslös. Tracken sitter i hålet som ett litet rör eller vad man ska säga. Det finns foton i bloggen på mig där den syns. Den sitter mitt på halsen.

Godnatt vännen.

Kram!

2008-11-10 @ 22:30:29
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: tingeling

fatta jag väl att de va på kul.. har fått den där på mitt mail.. eller nån liknande i ala fall.. den e rätt kul.. men det är det verklige livet.. att vara mamma är inte en lek eller en anstöällning man kan ta ledig ifrån.. gäller att ha jour twenty four seven..

....

aaa synd att du hart svårt för kakaon.. det är ett nyttigt ämne om inte annat.. ;)

det finns goda mörka choklader o mindre goda.. men smaken e som baken.. hehehe ha n skön foprtsatt kväll.. själv ska man sussa nu.. tjing

2008-11-10 @ 22:31:57
URL: http://www.metrobloggen.se/trazan
Postat av: Silverstolpe

Och det jobbet tar många frivilligt???! Jag undrar verkligen över hur det står till med stora delar utav det svenska folkets mentala hälsa!

Jag uppdaterar min blogg när jag har kommit på något mer befängt att berätta om. Ska du ge mig prestationsångest, eller! ;D

Ha det gott! Kram, blondiie!

2008-11-10 @ 23:41:20
URL: http://www.metrobloggen.se/silverstolpe
Postat av: Neggotube

Jag har inget körkort. Har busskort dock haha!

2008-11-11 @ 07:32:40
URL: http://www.metrobloggen.se/Neggotube
Postat av: Fru Pusselbit

Det där stämmer så bra!! ;)

2008-11-11 @ 08:42:03
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: Hanna

haha, vilken rolig :)

2008-11-11 @ 12:08:32
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/
Postat av: Jonas

Jag tänkte först söka, men sen läste jag nåt om att man var tvungen att vara kvinna, stämmer det??? :DKram

2008-11-11 @ 15:05:45
URL: http://jomari.se
Postat av: Cat

Haha!! Härligt inlägg! =D

Hoppas du hittar någon lämplig för tjänsten! ;)

2008-11-11 @ 20:41:11
URL: http://cattitude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0