TIll min internetberoende pojkvän

Till min kära Andreas.Jag skickar detta brev via Internet och bloggen/facebook, så att jag kan vara säker på att du kommer att läsa det.
Jag ber om ursäkt för metoden, men jag tänkte bara berätta vad som hänt här hemma sedan du upptäckte min dator och blev internerberoende.Barnen mår bra, Jonathan är snart sju år gammal nu och är en begåvad och vacker pojke.
Han har börjat intressera sig för konst.
Han gjorde en familjetavla i skolan och alla personer blev mycket bra, han lyckades också med ditt bakhuvud.
Du kan vara väldigt stolt över honom.Lilla Anna fyllde tre år i augusti. Hon är väldigt lik dig när du var i den åldern.
Hon är söt och också väldigt smart.
Hon minns fortfarande att du umgicks med oss hela hennes födelsedag. Det var en fin dag för henne, trots att det blåste och vi hade strömavbrott.


Jag mår bra.
Jag blonderade håret för ungefär ett år sedan, och upptäckte att det faktiskt är mycket roligare.
Hans... ...jag menar herr Olsson, avdelningschefen, har visat ett stort intresse för min karriär och har blivit en god vän till familjen.


Jag har upptäckt att städningen har blivit mycket enklare sedan jag insåg att du inte stördes av att bli dammsugaren, men att damningen gjorde att du nös.
Huset är också fint.


Vi målade om vardagsrummet förra året, jag är säker på att du märkt det. Jag såg till att skära hål i skyddsplasten så att du inte skulle störas.Ja, min kära, jag måste tyvärr sluta nu.
Hans, eh, herr Olsson har bjudit oss på skidresa och jag måste packa.
Jag har anställt en husa som kommer att ha hand om huset medan vi är borta.
Hon kommer att städa, fylla på din kaffekopp och servera dina måltider vid skrivbordet, precis som du vill ha det.


Jag hoppas att du och datorn kommer att ha det bra medan vi är borta. Jag, Jonathan och Anna kommer att sakna dig. Tänk på oss medan datorn startar om.


Kram, Blondiie


Kommentarer
Postat av: Peter Olofsson

Tja och GodMorgon Blondii! Vill helt enkelt bara skriva till dig och tala om att du är "Bäst", härligt inlägg som alltid. Egentligen så skulle jag vilja ha en "fet" ständig länk till dig, men världen är inte riktigt mogen för dig ännu (ler)

Fast jag egentligen inte är så kontroversiell i mina inlägg så har jag ändå folk som hoppar av min Patient och Smärtförening, rent privat sett så är det lika bra men ur föreningssammanhang så behöver jag många gånger dessa människor och då är det kanske jag som får dra mig "tillbaka" lite (ler).

Var nyligen i kontakt med en myndighet och tanten som jag pratade med ville se min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com så jag knappade in den och tänk om jag länkat med bild till dig där och du gör ett av dina "organinlägg", fast vad vet jag det kanske hade varit bra, man vet aldrig hur folk reagerar, för ganska länge sedan gjorde jag ett inlägg med en flygande "snorre" tre avhoppare direkt (ler) fast jag fick många nya läsare här på min andra blogg istället. Ja, fan det är inte lätt att göra alla tillags!

Hoppas att Andreas sagt hur djävla "Bäst" du är idag!

För säkerhets skull så gör jag det!

Ha en fin dag!

kram ifrån Peter!

2009-09-29 @ 09:48:20
URL: http://oumberligating.blogspot.com
Postat av: Andreas<3

EHH var är ni? har nu letat i hela huset efter er i två veckor då min hårddisk kraschade. Varje dag kommer det en märklig kvinna hit och kokar kaffe och frågar alltid om hon kan göra nåt mer jag fattar typ ingenting men hör gärna av er. Ps va fint du har målat i vardagsrummet älskar dig.

2009-09-29 @ 20:45:53
URL: http://kryckans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0