PRO - Pensionärernas RiksOrganisation

Idag är en typisk dag när PRO håller möte.
Kaffe med dopp och sju sorters kakor.
Fick tips om att skriva om PRO, självklart skriver jag ju om vad ni vill läsa. (Ge tips på "kommentarer" om vad ni vill läsa)

Jag funderar seriöst att Anmäla alla pensionärer här i mitt område. Till DO.
För varje torsdag hyr dom lokalen och äter ärtsoppa och pannkakor.
Hallå?
Jag gillar med pannkakor? Kan till och med gilla försvarets ärtsoppa.
Jag kan äta sju sorters kakor utan problem.
OCH jag är en hejjare på korsord å skvaller.
Så varför får inte jag vara med?
För att jag är ung =(
Därför tillägnas denna blogg alla pensionärer.

Här är mina 10 budord inför jag blir pensionär
1. När jag blir gammal skall jag vara en supercool pensionär.
2. När jag blir gammal skall jag nattvandra med ungdommarna, berätta om hur det var på den gamla goda tiden och bjuda alla barn i hela området på nybakta kanelbullar.
3. När jag blir gammal skall jag inte ha lila hår som dagens pensionärer. Jag skall köra Cruella de ville looken, ena sidan kritvitt, andra sidan kolsvart å så tupperat.
Eller vänta?
Kan jag kalla mig Goddess_Blondiie då?
Den frågan får jag ta upp i senare diskussion.
Jag lovar här och nu iaf. Det kommer INTE vara lila.
5. När jag blir gammal skall jag inte sluta sminka mig och sitta som en pösmunk i soffan och gnälla och käka praliner. Jag skall bli som min älskade idol. Min farfars kusin Siv. Hon e 81 men ser ut som 55. Och så jäkla cool.
Pratar om kudonger(kådisar) och andra roliga saker. Så att jag skäms. Det händer sällan...
Hon är som den jag vill bli och här skriver om.
Jag skall på shoppingrejs i Ullared, bussresor till tyskland och spendera vinterhalvåret på Malaga. Kan även diskuteras att bli nått annat varmt ställe.
6. När jag blir gammal kommer jag reta upp alla precis som dom gamla retar upp mig nu.
Jag skall köra jättesakta på vägen och ha tuffa dekaler på bilen. Riktigt krypköra och reta gallfeber på alla. Med Scooter på högsta volym på stereon och sitta och rejva med i min lilla värld.
Sen skall jag låtsas att jag inte ser när dom svär och om dom kör förbi (om dom nu kan det) så skall jag hytta med näven och ge ett finger.
7. När jag blir gammal skall jag kunna sälvförsvar och bryta armar och ben på den som försöker råna mig. Eller nån annan gammal farbror som inte kan sparka som jag. Jag skall bara se liten och svag ut. Sen jääävlar.
KABOOOM i marken.
8. När jag blir gammal och om jag tvingas ha rullator eller permobil, då skall jag trimma den och sätta på klisterdekaler med flames och annat häftigt!
9. När jag blir gammal skall jag ta största bästa vagnen i affären och så skall jag gå jättesakta och verkligen ta plats så inga kommer förbi. Fast vänta, då är jag ju inte så där snäll och glad och rolig, så det får vi stryka. Om jag inte har en dålig dag.
10. När jag blir gammal skall jag LÄTT bo på hem. Jag förstår inte varför dom totalvägrar. Snacka om lyx, som hotell, man vaknar, folk bäddar sängen, man äter färdg frukost, färdig lunch och färdig middag tillsammans med andra härliga människor. Vill man sova sover man, vill man fika fikar man, Men mest av allt, man bor ju nästan i kollektiv och har massa människor att vara med.
Mitt problem är bara att det är så många jag skall dela hem med. Jag och mina girlz kommer ta upp en hel våning, sen skall det skvallras, tittas på film och käkas praliner. När vi inte nattvandrar då så klart. Eller är på resa i Ullared.
Eller fildelar på DC... För på vårt hem skall allt vara trendigt, All ny teknik som storbildstv, blueray och heta datorer med snabbaste linan som finns. Trendiga divaner att glassa på och sköna tempursängar. Bland annat...

Jag kommer nog vara stört cool där jag cruisar i korridoren och nyper unga pojkar i stjärten och klagar på minnet. VA? Har jag? Nääää. Sen skall jag bli förnärmad och börja skälla. Eller vänta, jag skulle ju var snäll.

Nåja, pensionärer. Läser ni detta och vill ha sällskap på torsdagarna.
Hör av er.
Det är jag som är gnällkärringen på 12an.
So long

Kommentarer
Postat av: Maja Fröman

Hej! Intressant att läsa dina tankar. Vill bara förmedla en liten faktauppgift. Det finns ingen åldersgräns i PRO faktiskt. Enda kravet är att man är pensionär eller gift eller sambo med en pensionär, dvs en person som lever av pension. PRO är även öppet för förtidspensionärer och yngsta medlemmen är strax över trettio.

För vi gillar inte åldersdiskriminering ;-)

2011-09-29 @ 12:56:15
URL: http://www.pro.se
Postat av: Viola

Kul med unga människor med framtidsversioner.

Det där hemmet du vill till låter härligt. Du och din Girls får börja spara nu för pensionsfonderna kommer inte att ge så mycket avkastning.

Jag förstår att du inte vill ha lila hår. Jag har faktiskt inte sett så många damer med lila år och har de det, är det väl för att de gillar det eller har de misslyckas med hemfärgningen. Svårt att få pensionen att räcka till frissan.

Jag skulle kunna argumentera ditt inlägg lite mera.

Tyvärr räcker inte tiden till idag, men jag kanske återkommer.

Du skriver med glimten i ögat men du tycker inte riktigt om pensionärer - men snälla du, vi är inte en omogen grupp - jag gillar bl.a. inte Ullared och

äter inte pannkakor.

Jag satte mig vid datorn en stund för att ta igen mig. Har haft huset fullt av folk hela veckan. Roligt har det varit men jag har önskat ibland att jag var 30.

Roligt att läsa oss dig.

Kram Viola

2011-10-01 @ 13:25:40
URL: http://polargrevinnan.blogspot.com
Postat av: blondiie

Jag skriver med glimten i ögat me jag tycker faktiskt jättebra om pensionärer. Har mycket svårare fö männikor som stressar och aldrig stannar upp och njuter av den åldern dom befinner sig i! Kram

2011-10-01 @ 14:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0