Fotö

Var ute på Fotö och badade idag.
Underbart vackert där!
Kände mig som en packåsna.
När vi går till stranden i nästan 30 grader och svetten rinner och alla går i bara shorts kommer en gammal gubbe cyklande i TÄCKJACKA!!!
Trodde fan jag såg fel.
På vägen från stranden kom han cyklande igen så jag låtsades ta kort på barnen men fick kort på han kolla:


Det var skönt på stranden nästan inget folk =)
Här kommer lite sköna kort från dagen =)

  
 

  


Kommentarer
Postat av: skämtar du?

Såg inlägget angående täckjackan...cancersjuka som går på kemoterapi samt de som har olika blodsjukdomar fryser mkt även då det är 35grader ute, därför inget att skämta om eller göra sig rolig över samt ha det i en blogg och förödmjuka folk eller ännu värre ha mage att fotografera det!..har det själv (går på kemo), så jag vet vilket helvete det är, man skäms själv av att klä sig varmt när andra är halvnakna och de glor på en..

2008-07-24 @ 22:36:47
Postat av: Blondiie

Älskar folk mogna nog att stå för sin åsikt!

DU har gjort tidigare inlägg i bloggen utan att ange ditt namn,

tar gärna diskusioner men då med folk som inte står bakom en skräm...

Du har dock helt rätt i fallet att det kan bero på det, men jag är ganska säker i att det inte gör det i detta fallet. Sen ser jag inte vart jag gör mig rolig över han då eller att jag förödmjukar han när man inte ser vem människan är, hade aldrig oublicerat ett kort där man kan se vem personen är du ser jackan en cykel och hans huvudform.

Beklagar din cancer och önskar det inte åt någon. Hoppas du snart bllir bättre // Blondiie

2008-07-24 @ 22:50:45
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Blondiie

Å nu vet jag även vem du är gumsan!

Nästa gång så kan du skriva namnet, trodde du var mer rak än så,,,

där ser man

2008-07-24 @ 22:56:25
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Alexandra Eriksson

"När vi går till stranden i nästan 30 grader och svetten rinner och alla går i bara shorts kommer en gammal gubbe cyklande i TÄCKJACKA!!!

Trodde fan jag såg fel.

På vägen från stranden kom han cyklande igen så jag låtsades ta kort på barnen men fick kort på han kolla"Konstigt då att jag kan se ansiktet ganska väl på mannen(du kanske har synfel då du har svårt att se det)..Men däremot så anser jag och säkert många sjuka att det var osmakligt att ens komma på tanken att låtsas ta kort på dina barn men tar på en oskyldig man för att lägga upp på bloggen så folk kan få sig ett skratt..Nej, jag tror inte vi känner varandra då jag såg bloggen på blogg.se och där finns många. dessutom att fotografera på allmän plats utan personens medgivande är olagligt. bara så att du vet nästa gång du ska låtsas nåt och begå lagbrott. Snälla väx upp o skaffa ett liv.En blogg är inte allt. man behöver inte förlöjliga oskyldiga människor som du gjort för att få fler läsare!

2008-07-25 @ 04:33:05
Postat av: Blondiie

Lägg av nu för helvete att spela, du vet mkt väl vem jag är lixom jag vet vem du är!

Du har INTE sett mig på blogg.se, vi sitter tillsammans på andra ställen, så väx upp för fan å stå för vem du är. Nu tänker jag inte svara dig mera, utan ignonera dina inlägg, å jag förslår att du slutar läsa bloggen om den retar dig så mkt...

2008-07-25 @ 09:30:29
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Alexandra Eriksson

Jag och du känner inte varann...Men ja, vi sitter på dc båda men dock aldrig pratat där, utan har sett att du hade blogg och sökte på blogg.se för annars vet jag inte vilka andra ställen du menar.

2008-07-25 @ 12:33:30
Postat av: Polizie

[quote]dessutom att fotografera på allmän plats utan personens medgivande är olagligt.[/quote]Knappast, däremot att publicera bilden kan vara olagligt.

2008-07-27 @ 15:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0